top of page

Percek alatt kilábalni egy kibertámadásból? A HPE segítségével immár lehetséges!

Frissítve: 2021. aug. 23.

Évek óta az a HPE Storage missziója, hogy újragondolja az adattárolást, és megváltoztassa azt, ahogy az ügyfeleik kezelik és hasznosítják az adatokat a felhőben. Egy újabb lépést tettek a cél felé a Zerto felvásárlásával, amely a felhőalapú adatkezelés és adatvédelem, többek között a zsarolóvírusok és kibertámadások kockázatának csökkentése terén iparági vezető szerepet tölt be. Ez a kombináció felgyorsítja a HPE Storage átalakulását egy felhő-natív, szoftveresen definiált adatszolgáltatási üzletággá, és stratégiai partnerként pozícionálja a HPE-t, hogy segítse ügyfeleit abban, hogy tovább védjék az egyik legfontosabb értéküket: az adatokat.


A Zerto a HPE-család tagjaként az iparág legmegbízhatóbb vészhelyzet utáni helyreállítási szolgáltatását biztosítja - bármilyen tárolóeszköz, alkalmazás, felhő és helyreállítási SLA esetén.


A HPE számára a Zerto a kitűzött leggyorsabb helyreállítási célokat valósítja meg a folyamatosan működő alkalmazásokhoz, a zsarolóvírusok elleni védelmet az egyre növekvő kiberfenyegetéssel szemben, valamint a zökkenőmentes hibrid felhőalkalmazás- és adatmobilitást.



Mivel az adat a legkritikusabb vagyon, az adatok robbanásszerű növekedése és a zsarolóvírus-fenyegetések egyre növekvő száma miatt a szervezeteknek korszerűsíteniük kell az adatvédelmet. A hagyományos, pillanatkép-alapú, órákban mért helyreállítási pontokkal rendelkező adatvédelmi megoldások már nem elég jók. A szervezeteknek olyan innovatív megoldásokra van szükségük, amelyek biztosítják az adatok és alkalmazások gyors helyreállíthatóságát, miközben csökkentik az adatvesztés veszélyét.


A Zerto folyamatos, napló-alapú adatvédelmi (CDP) technológiát kínál a hibrid és több felhőből álló környezetek katasztrófa utáni helyreállításához, amellyel lehetővé teszi a folyamatos működését a digitális szervezeteknek. Gyakorlatilag kiküszöbölik mind az adatvesztést, mind az állásidőt, és biztosítják a folyamatos rendelkezésre állást.

A CDP technológiája révén a szervezetek több ezer visszaállítási és helyreállítási pontot hozhatnak létre, mindössze másodpercnyi különbséggel. A napló-alapú helyreállítás megkönnyíti az öt másodpercenként történő, szemcsés ellenőrzési pontok kiválasztását, hogy egész webhelyeket, nagyvállalati alkalmazásokat, VM-eket (Virtual Machine), mappákat és fájlokat állítsanak vissza.


A Zerto folyamatosan lemásolja az adatokat, és képes adatokat és alkalmazásokat migrálni VMware vSphere és Microsoft Hyper-V környezetek között, valamint natív módon az Amazon Web Services (AWS) és a Microsoft Azure felé - páratlanul egyszerű és összehangolt módon. A hibrid és több felhőre kiterjedő mobilitás tovább bővül a VMware nyilvános felhőkben való támogatásával, az Azure VMware Solution (AVS), a Google Cloud VMware Engine és az Oracle Cloud VMware Solution támogatásával. Ez lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy az alkalmazásokat egyszerűen, egységes élményként, hibamentesen áthelyezzék vagy áttelepítsék a nyilvános felhőbe.


A Zerto katasztrófa-helyreállítási szoftvere világszerte több mint 9000 ügyfélnél és több mint 350 szolgáltatónál bizonyított.



Forrás: https://www.hpe.com/us/en/newsroom/blog-post/2021/07/hpe-helps-customers-recover-from-cyberattacks-in-minutes-with-acquisition-of-data-protection-leader-zerto.html


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A Cisco Secure Access bemutatása

Jobb a felhasználóknak, könnyebb az IT-nek, biztonságosabb mindenkinek Bonyolult. Kihívó. Összetett. Ezek azok a szavak, amelyeket a biztonsági vezetők használnak a kiberbiztonság jelenlegi állapotána

bottom of page