top of page
Wind Turbine

Örökölt Környezetünk Megóvása
A Fenntarthatóság és a Társadalmi Felelősségvállalás Küldetése

A fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás ma már nem csak divatos kifejezések, hanem elengedhetetlen értékek, melyek meghatározzák vállalatunk működését és küldetését. Fenntarthatósági küldetésnyilatkozatunkban kifejezzük elkötelezettségünket az örökölt környezetünk megóvása és védelme mellett.

Célunk egy olyan jövő felkészítése, amelyben az élővilág és a természeti erőforrások harmonikusan együttműködnek. Hiszünk abban, hogy mindannyiunk felelőssége az, hogy gondoskodjunk a környezetünk védelméről és fenntarthatóságáról, hogy a jövő generációi is élvezhessék a Föld adottságait.

A környezeti lábnyom csökkentése érdekében elköteleztük magunkat az energiahatékonyság, az újrahasznosítás és a fenntartható források felhasználása mellett. Tudatosan törekszünk arra, hogy minden lépésünket környezetbarát módon tegyük, és a lehető legkisebb nyomot hagyjuk a bolygónkon.

 

A vállalati társadalmi felelősségvállalás szintén az értékeink közé tartozik. Elköteleződtünk a klímavédelem, a társadalmi egyenlőség és a fenntartható gazdasági fejlődés iránt. Fontosnak tartjuk az összefogást, hogy együtt dolgozzunk azon, hogy vállalatunk és tevékenységeink a legnagyobb pozitív hatást gyakorolják a társadalomra és a környezetre.

A SysInfo Kft. büszkén vállalja ezt az elköteleződést, és minden tettünkkel igyekszünk hozzájárulni egy élhetőbb, fenntarthatóbb jövő megteremtéséhez.

Felépítjük a jövőt, óvjuk a múltat.

Cégünk elkötelezett amellett, hogy fenntartható módon működjön és hozzájáruljon a környezeti és társadalmi felelősségvállaláshoz. Ennek érdekében vállaljuk az alábbiakat
Succulent Plant and Binder Clips_edited.
Wind Turbine

KÉRDÉSE VAN?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Célkitűzéseink

 1. Energiahatékonyság növelése
  Célunk az energiahatékonysági intézkedések bevezetése és az energiafogyasztás 20%-os csökkentése az irodai környezetben és az informatikai rendszerek működtetésében 2025 végére.
   

 2. Zöld energiaforrások felhasználása
  Elkötelezett célunk a megújuló energiaforrások, például a napenergia és a szélenergia aktív felhasználása az üzemi folyamatokban.
   

 3. Papírhasználat minimalizálása
  Célunk a papírfelhasználás minimalizálása azáltal, hogy digitalizáljuk az adminisztrációs folyamatokat és ösztönözzük az elektronikus dokumentumok használatát, így 2025 év végére 50%-kal kívánjuk csökkenteni a papírfelhasználást.
   

 4. Hulladékcsökkentés és újrahasznosítás
  Elkötelezett célunk a hulladékcsökkentés és az újrahasznosítás, beleértve az elektronikai hulladék megfelelő kezelését és az újrahasznosítható anyagok előnyben részesítését az irodában.
   

 5. Környezetbarát beszerzési gyakorlatok
  Célunk környezetbarát beszerzési gyakorlatok bevezetése, például a környezetbarát irodaszerek, tisztítószerek és egyéb termékek preferálása.
   

 6. Ökológiai lábnyom nyomon követése
  Rendszeresen nyomon követjük az ökológiai lábnyomunkat, hogy jobban megértsük hatásainkat és felismerjük a további fejlesztési lehetőségeket.
   

 7. Környezettudatos munkavégzés ösztönzése
  Célunk a munkatársak ösztönzése és oktatása a környezettudatos munkavégzésre, például az energiahatékony munkafolyamatok és a szelektív hulladékgyűjtés terén.
   

 8. Zöld közlekedés előnyben részesítése
  Célunk az autóközlekedés minimalizálása és a zöld közlekedési módok, például kerékpározás vagy tömegközlekedés előnyben részesítése munkatársaink körében.
  Továbbá autóparkunk 50%-a teljesen elektromos autókra cseréljük 2024 év végéig, melyeket napenergiával kívánunk tölteni.
   

 9. Környezettudatos oktatás és tudatformálás
  Célunk a környezettudatosságra nevelés és oktatás, rendszeres tréningek és tudatformáló programok révén.
   

 10. Környezetvédelmi kezdeményezések támogatása
  Elkötelezett célunk részt venni és támogatni környezetvédelmi kezdeményezéseket és közösségi projekteket a helyi közösségünkben.

Wind Turbine
ISO9001
ISO14001
ISO27001
bottom of page