top of page
tűzfal, biztonság, gyengeáramú kivitelezés, hálózat

HÁLÓZATÉPÍTÉS

Réz alapú, optikai és vezeték nélküli hálózatok tervezése és kivitelezése. Strukturált passzív és aktív hálózat tervezése, kivitelezése, bővítése, javítása, karbantartása, üzemeltetése.

Linux alapú captive portálok, az autentikációk és jogosultságok kezelésére. Rendelkezünk R&M és Legrand hálózatszerelési bizonyítvánnyal, amellyel akár 25 év rendszergaranciával tudunk hálózatot megvalósítani.

TERVEZÉS

A 21 században elképzelhetetlen egy cég működése megfelelő informatikai vezetékes és vezeték nélküli hálózat nélkül. Cégünk igényfelmérés után közösen a megrendelővel kezdi meg a tervezést. Célunk, hogy ügyfeleinknek a lehető legköltséghatékonyabb megoldás mellet a legjobb IT hálózati megoldást nyújtsuk.

ESZTÉTIKUS KIVITELEZÉS

Fontos számunkra, hogy az megépített hálózat a megbízhatóságon, stabilitáson és gyorsaságon túl átlátható, rendezett, könnyen kezelhető és időtálló legyen.

HÉTVÉGI KIVITELEZÉS

Vállaljuk hétvégi, éjszakai vagy munkaidőn túli kivitelezést. Amennyiben a hely adottságai nem teszik lehetővé a normál munkaidőben történő kivitelezést.

INGYENES FELMÉRÉS

Kollégáink ingyenesen felmérik az Önöknél felmerült igényeket, és a konzultációt követően ajánlatot adnak ezek megoldására.

TELJESKÖRŰ MEGVALÓSÍTÁS

Felmérés, tervezés, szerelési anyagok beszerzése, kiépítés, tesztelés, mérési jegyzőkönyvek elkészítése, eszközök beszerzése, beüzemelés, karbantartás, üzemeltetés.

KARBANTARTÁS, ÜZEMELTETÉS

Hálózat tesztelése, esetleges hibák javítása. Távmenedzsment szolgáltatás. Szerviz csereeszközök biztosítása.

JAVÍTÁS

Hibaelhárítás, akár 24 órán belül. RMA szolgáltatások, „háztól-házig”, vagy helyszíni javítás, „ticket” alapú hibabejelentő rendszer.

WIFI LEFEDETTSÉG BEMÉRÉS, KÁBELTESZTELÉS

21. századi sikeres üzleti vállalkozások számára elengedhetetlen a stabil, megbízható informatikai háttér. Cégünk felméri és felderíti a hálózatban lévő instabil, gyenge részeket. Igény esetén professzionális hőtérképet is készítünk a Wifi lefedettségről. Ezen részek javítására tudunk megfelelő megoldásokat kínálni. Akár a teljes vezeték nélküli lefedettség biztosításával.

KALKULÁTOR

országos referenciák, hálózaépítés, magyarország

REFERENCIA

Több mint 1000 helyszínen végeztünk sikeresen kiépítést és telepítést, Magyarország egész területén. Intézmények, nagyvállalatok hálózatainak kiépítése, tervezése, CAT3-tól CAT8.2-ig (Referenciáink között országos bankfiók hálózatok, állami intézmények, és vállalati szféra szereplői is megtalálhatók)

ÜGYFELEINK

Iskolák: WiFi hálózat kiépítés
Észak-Magyarország iskolái

Bankok: WiFi hálózat kiépítés
Budapest és Unicredit Bankok  (országosan)

Benzinkutak: WiFi telepítés

MOL kutak (országosan)

Kórházak: hálózatépítés
Szent János és Bajcsy Zsilinszky kórház

Egyéb: Optikai és réz hálózatépítés

Matild palota, UNIQA székház, Liberatus székház

Business handshake
hálózatépítés, kivitelezés, optikai hálózat, wifi hálózat, tervezés

KÉRJEN AJÁNLATOT

kereskedelem@sysinfo.hu

+36 20 377 377 3

Köszönjük a megkeresést!

bottom of page