top of page
lenovo.jpg

LENOVO

Cégünk hosszú idő óta értékesít Lenovo szervereket és notebookokat, monitorokat, kiegészítőket, szolgáltatásokat.

 

A ThinkPad notebookok masszívak és megbízhatóak - ezeknek- és 2-az-1-ben készülékeknek a segítségével bármilyen környezetben hatékonyan dolgozhat. Minden tudással rendelkezik, amire Önnek csak szüksége lehet – a nagy teljesítményű üzemmódtól és grafikai megoldástól a csúcstechnológiáig, a toll támogatástól a rendkívül hosszú akkumulátoridőig, így bárhol is legyen, a ThinkPad segítségével mindig hatékony lehet.

A növekvő kisvállalkozásoktól a vállalati terhelésekig a Lenovo szerverek páratlan értéket, rugalmasságot és a piacon vezető hatékonyságot kínálnak, hogy kiváló minőséggel és megbízhatósággal feleljenek meg az igényeknek.
 

 

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKVONALAK

lenovo-thinkpad-t-series-hero_png.png
T Széria

Fokozza az üzleti teljesítményét

A teljesítményre fejlesztett és tartósságra tervezett zászlóshajó üzleti termékcsaládunk a leginkább testre szabható laptopjainkkal büszkélkedhet. Az olyan funkciók, mint a villámgyors memória és a legmodernebb táreszköz lehetőségek, valamint az Intel®, az AMD és az NVIDIA® legújabb technológiái teszik a ThinkPad T sorozatot ideális választássá ahhoz, hogy szintet ugorhasson a vállalkozásával.

lenovo-szerverek.png
Szerverek

Megbízható IT infrastruktúra

Az ITIC 2021-es globális szerver hardver szerver operációs rendszer megbízhatósági felmérésében a Lenovo ThinkSystem szerverei már nyolcadik egymást követő évben érték el a legmagasabb megbízhatóságot és üzemidőt az összes Intel x86-alapú platform közül.

lenovo-thinkpad-l-series-hero_png.png
L Széria

Üzletre fejlesztve - életre tesztelve

Mint minden ThinkPad gépet, a ThinkPad L-sorozat tartósságát is katonai szintű követelmények szerint tesztelik és több, mint 200 minőségellenőrzéssel biztosítják, hogy szélsőséges körülmények között is működjön. A sarkvidéki vadontól a sivatagi homokviharokig, a zéró gravitációtól a kiömlött folyadékokig és leejtésig biztos lehet abban, hogy ezek a laptopok kibírják az élettel járó igénybevételt.

lenovo-tarolok.png
Storage

Könnyen kezelhető, egyszerűen méretezhető, mindig elérhető

Számíthat a Lenovo vállalati szintű tárolási megoldásaira. Termékeink alkalmazkodnak a növekvő virtuális környezetekhez, illeszkednek a meglévő költségvetéshez, és biztosítják, hogy az adatok akkor álljanak készen, amikor szükség van rájuk.

lenovo-thinkpad-series-e-hero_png.png
E Széria

Stílusos hatékonyság megfizethető áron

Tegye vállalkozását stílusossá a lenyűgöző külsővel és az üzleti laptop funkciókkal. Azért készült, hogy vállalkozását biztonságban tudhassa és termelékennyé tegye, egy olyan külsővel, amely az üzletet, egyedivé teszi.

lenovo-halozat.png
Hálózat

Összehangolható, nagy teljesítmény, nagyszerű érték

Kapjon igény szerinti méretezhetőséget és rugalmas port hozzárendelést az aktív portok dinamikus konfigurálásához ezekben az ipari szabványú portokban, amelyek egyszerű átjárhatóságot biztosítanak a meglévő hálózatokkal.

Abstract Shape

KAPCSOLAT

Ajánlatkéréssel forduljon kereskedő kollégáinkhoz!

+36 20 377 377 3

bottom of page