top of page
cisco.jpg

CISCO

A Cisco rendkívül széles termék- és szolgáltatási portfólióval rendelkezik az információs technológia területén.

A Cisco célja az ügyfeleknek korszerű és megbízható hálózati infrastruktúrát és technológiai megoldásokat biztosítani, amelyek elősegítik a hatékony kommunikációt, a biztonságot, a skálázhatóságot és az innovációt. Az ügyfelek különböző iparágakban és méretben tevékenykedhetnek, beleértve a vállalati szektort, az egészségügyet, az oktatást, a kormányzatot, a szolgáltatókat és az otthoni felhasználókat.

Miért a CISCO?

 1. Megbízhatóság: Cisco eszközök híresek a kiváló minőségű kialakításukról és megbízhatóságukról, biztosítva az állandó rendelkezésre állást.
   

 2. Biztonság: A Cisco vezet a hálózati biztonság terén, és eszközei számos beépített védelmi réteget kínálnak, hogy megvédjék a hálózatot a különböző fenyegetésektől.
   

 3. Teljesítmény: A Cisco technológiák kiemelkednek a hatékonyság és teljesítmény terén, lehetővé téve a gyors és hatékony adatátvitelt.
   

 4. Skálázhatóság: Az eszközök skálázhatók, így alkalmazkodnak az üzleti igények változásaihoz és növekedéséhez.
   

 5. Innováció: A Cisco folyamatosan újít, így ügyfelei mindig a legfrissebb technológiai fejlesztésekből profitálhatnak.
   

 6. Közösség és Támogatás: A Cisco rendelkezik egy erős felhasználói közösséggel és kiterjedt támogatási rendszerrel, amely biztosítja a problémamentes integrációt és üzemeltetést.
   

 7. Könnyű kezelhetőség: Intuitív kezelőfelületek és könnyen konfigurálható eszközök teszik lehetővé a gyors és hatékony üzemeltetést.
   

 8. Interoperabilitás: A Cisco termékek jól működnek más gyártók eszközeivel, ami könnyű integrációt biztosít más rendszerekkel.
   

 9. Jogosultságkezelés: A Cisco eszközök átfogó jogosultságkezelési funkciókat kínálnak, amelyek segítik a hálózat biztonságát és ellenőrzését.
   

 10. Hosszú távú befektetés: A Cisco eszközök hosszú távon fenntartható és skálázható megoldásokat kínálnak, amelyek biztosítják az érték megőrzését az idők során.

 1. Hálózati útválasztók és kapcsolók: A Cisco hálózati útválasztói és kapcsolói a legelterjedtebbek az iparági szabványokban és teljesítményben. Ezek a készülékek lehetővé teszik a hálózati forgalom irányítását és kapcsolódó funkciókat, például a biztonságot és a minőségbiztosítást.

 2. Tűzfalak és hálózati biztonsági eszközök: A Cisco tűzfalak és hálózati biztonsági eszközei segítenek megvédeni a hálózatot a külső fenyegetésekkel szemben. Ilyen eszközök például a következő generációs tűzfalak (NGFW), az Intrusion Prevention System (IPS) és a Secure Access Control System (ACS).

 3. IP telefonok és kommunikációs rendszerek: A Cisco IP telefonok és kommunikációs rendszerek lehetővé teszik a hang- és videokommunikációt az interneten keresztül. Ezek a megoldások széleskörű funkciókat kínálnak, beleértve a konferenciabeszélgetéseket, a választékos hangminőséget és a vállalati kommunikációs integrációt.

 4. Videokonferencia és "telepresence" rendszerek: A Cisco videokonferencia és telepresence rendszerei lehetővé teszik a távoli kommunikációt és együttműködést a távoli helyszínek között. Ez lehetővé teszi a valós idejű videóbeszélgetéseket, a tartalommegosztást és a virtuális tárgyalóterem élményét.

 5. Wi-Fi hálózati eszközök: A Cisco Wi-Fi hálózati eszközei magas teljesítményt és megbízhatóságot nyújtanak vezeték nélküli hálózatokban. Ezek a termékek széles körű lefedettséget biztosítanak kisebb és nagyobb területeken egyaránt.

 6. Hálózati analitika és menedzsment: A Cisco kínál olyan szoftvereket és eszközöket, amelyek segítségével monitorozhatók és menedzselhetők a hálózatok. Ez magában foglalja az intelligens analitikát, a hálózati biztonságot, az automatizálást és a konfigurációs kezelést.

 7. Hálózati biztonsági megoldások: A Cisco széleskörű hálózati biztonsági megoldásokat kínál, amelyek célja a hálózatok és az adatok védelme. Ez magában foglalja az Advanced Malware Protection (AMP) rendszert, a hálózati fenyegetésvédelmet (NGIPS), a következő generációs szerepkör-alapú hozzáférési irányítást (ISE) és a virtuális magánhálózati (VPN) megoldásokat.

 8. Hálózati tároló- és adatközponti megoldások: A Cisco adatközponti megoldásai lehetővé teszik a hatékony és biztonságos adattárolást, adatmegosztást és adatkezelést. Ezek magukban foglalják a hiperkonvergens infrastruktúrát (HCI), a hálózati tárolórendszereket, a szervereket és a virtuális adatközponti megoldásokat.

 9. Cloud és szolgáltatói megoldások: A Cisco olyan megoldásokat kínál, amelyek segítik a vállalatokat és szolgáltatókat a felhőalapú infrastruktúra kialakításában és kezelésében. Ide tartoznak a felhőalapú hálózati szolgáltatások (Cloud Networking Services), a szoftver-definiált hálózatok (SDN), a felhőalapú biztonsági megoldások és a hibrid felhőstratégiák támogatása.

 10. Szolgáltatások és tanácsadás: A Cisco széles körű szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek, ideértve a telepítést, a konfigurációt, az üzembe helyezést, a karbantartást és a támogatást. Emellett tanácsadási szolgáltatásokat is biztosítanak az üzleti igényekre, a hálózati tervezésre és az optimalizálásra vonatkozóan.

 11. IoT (Internet of Things) megoldások: A Cisco olyan IoT megoldásokat kínál, amelyek segítik a vállalatokat és szervezeteket a dolgok internetén alapuló eszközök és hálózatok kezelésében. Ez magában foglalja az IoT infrastruktúrát, a kapcsolódó protokollokat és a felhőalapú adatelemzést.


Fontos megjegyezni, hogy a fent említett termékek és szolgáltatások csak néhány példa a Cisco portfóliójából. A vállalat folyamatosan fejleszti és bővíti termékeinek és szolgáltatásainak skáláját, hogy képes legyen megfelelni az ügyfelek változó igényeinek és az iparági fejleményeknek. Az általam említett termékek és szolgáltatások mellett a Cisco még számos más megoldást is kínál, mint például a kiberbiztonsági termékek, a helyi hálózatok és távközlési rendszerek, a videoanalitikai eszközök, a helymeghatározási technológiák és még sok más.

A Cisco elkötelezett az újítások iránt, és folyamatosan kutatja és fejleszti a legújabb technológiákat, például az automatizációt, az intelligens analitikát, az összekapcsolt eszközöket és a felhőalapú szolgáltatásokat. Ezen túlmenően, a vállalat erős partneri hálózatot alakított ki olyan technológiai cégekkel, hogy még szélesebb körű és integrált megoldásokat kínálhasson az ügyfeleknek.

A Cisco sikere és megbízhatósága az évtizedek óta tartó tapasztalaton és innováción alapul. A vállalatot világszerte széles körben elismerik az iparág vezető szereplőjeként, és a termékeik és szolgáltatásaik a globális ügyfélbázisban megtalálhatók.

LEGNÉPSZERŰBB TERMÉKVONALAK

cisco_switch.jpg
Cisco switch-ek

A Cisco switch-ek kiváló hálózati eszközök, és számos előnyt kínálnak az ügyfeleknek. Itt néhány olyan ok, amiért a Cisco switch-eket sokan választják:
 

 1. Megbízhatóság és teljesítmény: A Cisco switch-ek híresek a megbízhatóságukról és a kiváló teljesítményükről. A minőségi hardver és a megbízható szoftver révén a Cisco switch-ek stabil és zökkenőmentes hálózati működést biztosítanak.

 2. Rugalmasság és skálázhatóság: A Cisco switch-ek lehetővé teszik a rugalmas hálózati konfigurációt és a könnyű skálázhatóságot. Különböző portszámokkal, sebességekkel és funkciókkal rendelkező modellek állnak rendelkezésre, így az ügyfelek a pontos igényeiknek megfelelően választhatnak.

 3. Biztonság és hálózati védelem: A Cisco switch-ek számos beépített biztonsági funkcióval rendelkeznek, amelyek segítenek védeni a hálózatot és az adatokat. Ez magában foglalja a hálózati hozzáférési irányítást, a tűzfalakat, az intrusion prevention rendszereket és a hálózati fenyegetésvédelmet.

 4. Kiterjedt funkciókészlet: A Cisco switch-ek széles körű funkciókészlettel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a haladó hálózati irányítást és kezelést. Ilyen funkciók például a VLAN támogatás, a Quality of Service (QoS), a link aggregáció, az SNMP monitorozás és a hibakeresési eszközök.

 5. Integrált menedzsment és automatizáció: A Cisco switch-eket könnyű kezelni és felügyelni. Az integrált menedzsmentrendszerük lehetővé teszi a központi vezérlést és konfigurációt, és a Cisco Network Assistant vagy a Cisco DNA Center segítségével egyszerűbben és hatékonyabban kezelhetők. Emellett a Cisco switch-ek támogatják az automatizálást is, amely gyorsabb konfigurációt és hálózati műveleteket eredményez.

 6. Széles körű támogatás és hálózati ökoszisztéma: A Cisco jelentős méretű és jól támogatott ökoszisztémát alakított ki, amely magában foglalja partnereket, fejlesztői közösséget és dokumentációt. Ez biztosítja, hogy az ügyfelek számára

cisco_router.jpg
Cisco routerek

A Cisco routerek számos előnnyel rendelkeznek, és néhány fontos ok, amiért sokan választják a Cisco routereket:

 1. Kiváló teljesítmény és megbízhatóság: A Cisco routerek a kiváló teljesítményükről és megbízhatóságukról ismertek. Ezek a routerek képesek megbirkózni a nagy adatforgalommal és a komplex hálózati környezetekkel, és biztosítják a stabil és megbízható hálózati működést.

 2. Skálázhatóság és rugalmasság: A Cisco routerek lehetővé teszik a hálózati skálázhatóságot és a rugalmas konfigurációt. Különböző portszámokkal, sebességekkel és funkciókkal rendelkező modellek állnak rendelkezésre, így az ügyfelek a saját igényeiknek és hálózati terveiknek megfelelően választhatnak.

 3. Biztonság és adatvédelem: A Cisco routerek fontos biztonsági funkciókat kínálnak a hálózati védelem és az adatbiztonság érdekében. Ez magában foglalja a tűzfalakat, az VPN-tunnelinget, az IPSec titkosítást és más beépített biztonsági mechanizmusokat.

 4. Haladó hálózati funkciók: A Cisco routerek széles körű funkciókat nyújtanak a hálózati irányításhoz és az optimalizáláshoz. Ilyen funkciók közé tartozik a hálózati útválasztás, a QoS (Quality of Service) szolgáltatás, a hálózati terheléselosztás, a multicast támogatás és az IPv6 kezelés.

 5. Könnyű kezelhetőség és felügyelet: A Cisco routereket egyszerű kezelni és felügyelni. Az integrált menedzsmentrendszerük lehetővé teszi a központi konfigurációt és felügyeletet, és a Cisco Network Assistant vagy a Cisco DNA Center segítségével egyszerűbben és hatékonyabban kezelhetők. Emellett a Cisco routerek támogatják az automatizálást, ami további könnyítést és hatékonyságot eredményez.

 6. Széles körű támogatás és erőforrások: A Cisco jelentős méretű támogatói közösséget és dokumentációt kínál ügyfeleinek. Több ezer dokumentáció, technikai cikk, fórum és képzés áll rendelkezésre, hogy segítsék az ügyfeleket a Cisco routerek használatában és konfigurálásában.


Ezek az előnyök együttes hatására a Cisco routerek nagyszerű választásnak számítanak a hálózati infrastruktúra kiépítéséhez és kezeléséhez. Képesek biztosítani a stabil, megbízható és biztonságos hálózati kapcsolatokat, valamint lehetőséget nyújtanak a hálózatok rugalmas bővítésére és konfigurálására.

A Cisco routerek különösen előnyösek az üzleti környezetben és azokban az iparágakban, ahol kritikus fontosságú az adatforgalom, a magas rendelkezésre állás és a hálózati biztonság. Például nagyvállalatok, pénzügyi intézmények, egészségügyi szervezetek és kormányzati szervek gyakran választják a Cisco routereket a megbízhatóságuk és teljesítményük miatt.

Fontos megjegyezni, hogy a Cisco routerek többéves tapasztalatra és fejlesztésre épülnek, és a vállalat folyamatosan innovatív újításokkal és frissítésekkel fejleszti termékeit. Ezért a Cisco routerek lehetőséget nyújtanak az ügyfeleknek, hogy lépést tartva az iparági trendekkel és a technológia fejlődésével, modern és hatékony hálózati infrastruktúrát alakítsanak ki a vállalkozásuk számára.

Cisco Data Center Networking Software.jpg
Cisco Data Center Networking Software előfizetés

A Cisco Data Center Networking Software előfizetés számos előnnyel jár és fontos szerepet játszik a vállalatok számára. Itt vannak néhány érv, amiért érdemes lehet választani ezt az előfizetést:

 1. Korszerűsített funkcionalitás: Az előfizetés lehetővé teszi a hozzáférést a legújabb Cisco Data Center Networking Software funkciókhoz és fejlesztésekhez. Így az ügyfelek mindig naprakészek lehetnek a legújabb technológiákkal és lehetőségekkel a data center hálózatukban.

 2. Biztonsági frissítések és sebezhetőségkezelés: A Cisco Data Center Networking Software előfizetés folyamatos biztonsági frissítéseket biztosít, ami segít az ügyfeleknek fenntartani a data center hálózatuk biztonságát és védelmét. A Cisco rendszeresen javítja a szoftverhibákat és sebezhetőségeket, így az előfizetők könnyedén frissíthetik a rendszereiket a legújabb védelmi intézkedésekkel.

 3. Szolgáltatások és támogatás: Az előfizetés részeként az ügyfelek hozzáférést kapnak a Cisco széles körű támogatási szolgáltatásaihoz. Ez magában foglalja a technikai támogatást, az útmutatókat, a javasolt gyakorlatokat és a képzéseket, amelyek segítenek az ügyfeleknek a sikeres telepítésben, konfigurációban és üzemeltetésben.

 4. Rugalmas licencelési és felügyeleti lehetőségek: Az előfizetés rugalmas licencelési lehetőségeket kínál, amelyek alkalmazkodnak az ügyfelek igényeihez és növekedéséhez. Ez lehetővé teszi a könnyű bővítést vagy csökkentést a licencmennyiségen, valamint a szoftverek centralizált felügyeletét és konfigurálását.

 5. Megbízhatóság és minőség: A Cisco Data Center Networking Software előfizetésben részt vevő szoftverek megbízhatóak és kiváló minőségűek. A Cisco évtizedek óta vezető szerepet tölt be a hálózati iparban, és híres a megbízható és teljesítményorientált megoldásairól.


Az előfizetés segít az ügyfeleknek megőrizni a data center hálózatuk versenyképességét, hatékonyságát és biztonságát a folyamatos fejlesztések és támogatás révén. Ezáltal lehetőséget nyújt az ügyfeleknek arra, hogy kihasználják a legjobb technológiákat és gyorsan reagáljanak a változó üzleti igényekre a data center környezetükben.

Abstract Shape

KAPCSOLAT

Ajánlatkéréssel forduljon kereskedő kollégáinkhoz!

+36 20 377 377 3

bottom of page